Kvalitet til en god pris
26 23 14 24
Ortenvej 38
6800 Varde
9:00 - 16:00

Skal du have nyt tag?

Skal du have lagt nyt tag, eller trænger dit tag til en kærlig hånd? Hos Jysk Kvalitetsbyg varetager vi alle opgaver inden for taglægning og reparation. Vi arbejder effektivt og indleder altid projektet med en dybdegående dialog, for at sikre os, at det færdige resultat lever op til dine forventninger.
SKRIV TIL OS

Nyt tag?

Hvad enten du drømmer om et tag med røde betontegl, sort eternit eller andre tagbelægninger, kan vi være behjælpelige. 

Vi foretager desuden gerne til- eller ombygninger, og løser en bred vifte af tømreropgaver. Tagreparation kan derfor med fordel kombineres med andre opgaver eller reparationer på huset. 

Vi er meget fleksible og står klar til at imødekomme dine behov, uanset om der er tale om et større tagskift eller blot enkelte reparationer.

Vi står klar til din opgave

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.
Har du brug for en dygtig og effektiv tømrer? Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave.

Ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag

Vi står altid klar til at hjælpe med netop din opgave. Kontakt os i dag, hvis du ønsker god kvalitet, overholdelse af deadlines og hvor det er dig der er i fokus. Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os
facebookenvelopephone-handsetmap-markerclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram